logo
Nákupný košík

Výročné oslavy
Menu


Odporúčané produkty
Čelenka 18 zlatá
Narodeninová party čelenka č.18
Cena s DPH: 5,50 €

Balón č.10, 10ks
Latexový balón 11" s potlačou, mix farieb.
Cena s DPH: 5,00 €

Šerpa Bride to be, biela, 75cm
biela šerpa+nápis zlatý dĺžka 75cm šírka 10cm
Cena s DPH: 4,95 €

Menovky 43, zlatý ornament, 25ks ...
25 kusov v balení
Cena s DPH: 3,30 €

Vystreľovacie konfety 60cm Zlaté ...
Vystreľovacie konfetti 60 cm s náplňou zlatých hviezdičiek Dostreľ: ...
Cena s DPH: 6,90 €

Konfety 30 zlaté
Cena s DPH: 2,10 €

Taniere 50 zlaté
Papierové party taniere Priemer 20cm
Cena s DPH: 3,00 €

Vtipná tabuľka Pozor teenager
vtipná tabuľka z PVC,vzadu na 4 lepíky rozmer:21x15cm,odolné voči ...
Cena s DPH: 4,90 €

postovne zdarma nad 70€
 

Ochrana osobných údajov

Informačná povinnosť pri poskytnutí osobných údajov
 

Spoločnosť Celebrate, spol. s r. o., sídlo: Jelšová 2867/3, Bratislava 83101, IČO: 44 227 507, kontaktné údaje: email celebrate@centrum.sk, telefónne číslo 0911316399 (ďalej tiež ako „prevádzkovateľ“) informuje dotknutú osobu o splnení informačných povinností podľa čl. 13 Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27.apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej len „Nariadenie“) a § 19 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov(ďalej tiež ako „zákon o OOÚ“) zdelením nižšie uvedených informácií.

Dotknutá osoba je v zmysle § 19 ods. 2 písm. e) zákona o OOÚ povinná poskytnúť osobné údaje na nižšie uvedený účel, v opačnom prípade nie je možné uzavrieť zmluvu, o ktorú dotknutá osoba prejavila záujem.

1.    Identifikačné údaje a kontaktné údaje prevádzkovateľa:

Prevádzkovateľ:
Obchodné meno:    Celebrate, spol. s r. o.
Sídlo:            Jelšová 2867/3, Bratislava 83101
IČO:            44 227 507
Právna forma:        Spoločnosť s ručením obmedzeným
Zapísaný:    Obchodný register SR vedený Okresným súdom v Trnava, oddiel Sro, vložka číslo: 24394/T
Zastúpený:        Ing. Daniela Mozoli - konateľ
Kontaktné údaje:    email celebrate@centrum.sk, telefónne číslo 0911316399


2.    Účel spracúvania osobných údajov, na ktorý sú osobné údaje určené, ako aj právny základ spracúvania osobných údajov:

Účel:    uzatvorenie zmluvy a predzmluvné vzťahy

Právny základ:
čl. 6 ods.1 písm. b) Nariadenia a § 13 ods. 1 písm. b) zákona o ochrane osobných údajov: spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na plnenie zmluvy, ktorej zmluvnou stranou je dotknutá osoba, alebo na vykonanie opatrenia pred uzatvorením zmluvy na základe žiadosti dotknutej osoby,
čl. 6 ods.1 písm. c) Nariadenia a § 13 ods. 1 písm. c) zákona o ochrane osobných údajov: spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné podľa osobitného predpisu – prevádzkovateľ je v zmysle osobitných predpisov povinný poskytnúť osobné údaje dotknutej osoby štátnym inštitúciám

Prevádzkovateľ týmto oznamuje zákazníkovi ako dotknutej osobe, že bude v procese uzatvorenia zmluvy spracúvať osobné údaje bez súhlasu dotknutej osoby, keďže spracúvanie osobných údajov bude vykonávané prevádzkovateľom v rámci predzmluvných vzťahov a spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na uzatvorenie zmluvy a prevádzkovateľ je taktiež v zmysle osobitných predpisov povinný poskytnúť osobné údaje dotknutej osoby štátnym inštitúciám.

Predávajúci vyhlasuje, že osobné údaje bude spracúvať v súlade s dobrými mravmi a bude konať spôsobom, ktorý neodporuje zákonu o OOÚ a Nariadeniu.

3.    Identifikáciu príjemcu alebo kategóriu príjemcu, ak existuje

Príjemcovia resp. kategórie príjemcov, ktorí spracúvajú osobné údaje sú:

Poštový prepravca:

Obchodné meno:    Slovenská pošta, a. s
Sídlo:            Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica
IČO:            36 631 124
Právna forma:        akciová spoločnosť
Zapísaný:    Obchodný register Okresného súdu Banská Bystrica, Oddiel Sa,vložka č. 803/S  

Štátne inštitúcie za účelom plnenia povinností prevádzkovateľa:

daňový úrad, orgán štátnej správy a verejnej moci na výkon kontroly a dozoru (napr. slovenská obchodná inšpekcia, úrad na ochranu osobných údajov), exekútor, súd, orgán činný v trestnom konaní atď.

4.    Doba uchovávania osobných údajov

Doba uchovávania osobných údajov: doba určitá – doba určená zákonmi na uplatňovanie práv a povinností vyplývajúcich z uzavretej zmluvy (napr. podľa § 599 ods. 1 Občianskeho zákonníka si môže kupujúci uplatniť práva zo zodpovednosti za vady na súde v lehote do 24 mesiacov od prevzatia tovaru – uchovávanie osobných údajov je teda potrebné pre identifikáciu zmluvnej strany);dlhšie spracúvanie osobných údajov je možné len výlučne na účel archivácie, na vedecký účel, na účel historického výskumu alebo na štatistický účel na základe osobitného predpisu.

5.    Práva dotknutej osoby

Dotknutá osoba má právo:

    požadovať od prevádzkovateľa prístup k osobným údajom týkajúcich sa dotknutej osoby,
    na opravu osobných údajov,
    na vymazanie osobných údajov alebo obmedzenie spracúvania osobných údajov,
    namietať spracúvanie osobných údajov, ako aj o práve na prenosnosť osobných údajov,
    podať návrh na začatie konania podľa § 100 zákona o OOÚ.

Dotknutá osoba môže požadovať výkon vyššie uvedených práv kedykoľvek, a to prostredníctvom emailu celebrate@centrum.sk, telefónne číslo 0911316399, alebo písomne na poštovú adresu Lávková 6760/21, Hrnčiarovce nad Parnou 919 35. Prevádzkovateľ vybaví žiadosť dotknutej osoby v súvislosti s vyššie uvedenými právami v zákonných lehotách.  

 



Všetky práva vyhradené - www.e-celebrate.sk | Cookies
Tvorba web stránok od GRANDIOSOFT




© Copyright Celebrate 2008-2022 | Cookies | Platforma RSO | Ochrana osobných údajov | Tvorba e-shopov

Nastavenie súborov cookies
Na fungovanie našej webovej stránky používame nevyhnutné cookies (essential cookies) umožňujúce realizovať základné funkcionality webovej stránky. Tieto cookies môžete zakázať zmenou nastavení Vášho internetového prehliadača, čo však môže ovplyvniť fungovanie webovej stránky. Radi by sme tiež využívali dobrovoľné cookies (non-essential), ktoré nám pomôžu zlepšiť fungovanie našej webovej stránky. Pre ich povolenie, prosím, odkliknite súhlas.
Ochrana osobných údajov  |  Informácie o cookies
Súhlasím Prispôsobiť Odmietnuť
Naspäť
Podrobné nastavenie cookies
Súbory cookie používame na zabezpečenie základných funkcií stránky a na zlepšenie vášho používateľského zážitku. Svoj súhlas pre každú kategóriu môžete kedykoľvek zmeniť.
Nevyhnutné cookies
 
Technické súbory cookies sú nevyhnutné pre správne fungovanie našej webovej stránky. Tieto sa využívajú najmä na uchovávanie Vašich produktov v košíku, zobrazovanie obľúbených výrobkov, nastavenie Vašich preferencií a nákupného procesu. Pre využívanie technických cookies nepožadujeme Váš súhlas, ale spracúvame ich na základe nášho oprávneného záujmu. Váš prehliadač môžete nastaviť tak, aby blokoval alebo Vás upozorňoval na takéto súbory. V takom prípade však nemusia niektoré časti našej webovej stránky správne fungovať.
Analytické cookies
 
Analytické cookies nám umožňujú meranie výkonu a počet návštev našej webovej stránky.
Marketingové cookies
 
Marketingové cookies sú využívané reklamnými a sociálnymi sieťami na prispôsobenie zobrazovaných reklám tak, aby pre vás boli čo najzaujímavejšie.
Povoliť všetky Povoliť zvolené Odmietnuť
Uložiť Odmietnuť