logo
Nákupný košík

Halloween kostymy, masky
Menu
+
+




Odporúčané produkty
Pierko veľké bielo-krémové
Cena s DPH: 1,20 €

Servítky Mimoni
servítky 33x33cm, 20ks
Cena s DPH: 3,20 €

Menovky 43, zlatý ornament, 25ks ...
25 kusov v balení
Cena s DPH: 3,30 €

Helium kit Standard 30
Party hélium na domácie použitie. Obsah 0,25m3 héliového plynu.  Postačuje ...
Cena s DPH: 37,00 €

Konfety Srdiečka cyklamenové ...
Cena s DPH: 2,50 €

Korunka Bride to be
Korunka Bride to be so závojom
Cena s DPH: 8,50 €

Parochňa Klaun
Cena s DPH: 12,90 €

Nálepky na topánky 16
Vtipné nálepky pre ženích a nevestu, 2 kusy v balení.
Cena s DPH: 0,99 €

postovne zdarma nad 70€
 

Ochrana osobných údajov

  • k spracúvaniu Vašich osobných údajov pristupujeme len zákonným spôsobom, profesionálne a citlivo

  • vaše osobné údaje sú uložené v zabezpečenom informačnom systéme

  • všetky osoby, ktoré prídu do styku s vašimi osobnými údajmi zo strany prevádzkovateľa, sú náležite poučené o zákonnom zaobchádzaní s nimi a sú zaviazaní mlčanlivosťou

  • získavame od vás iba tie údaje, ktoré sú potrebné na splnenie účelu na základe ktorého ste nás kontaktovali

  • ak si neželáte dostávať emaily s našimi akciami a ponukami o ktoré ste nás požiadali, stačí nás o tejto skutočnosti informovať e-mailom

  • môžete nás kedykoľvek požiadať o zmazanie histórie objednávok resp. našej e-mailovej komunikácie a to e-mailom, písomne alebo osobnou návštevou

I. Prevádzkovateľ internetovej stránky www.e-celebrate.sk

Celebrate, spol. s r. o.

Lávková 6760/21

919 35 Hrnčiarovce nad Parnou

IČO: 44 227 507
DIČ: 2022655525
 

  • prevádzkovateľ získava osobné údaje aj pomocou kontaktných údajov zaslaných na internetovú stránku www.e-celebrate.sk

II. Účel spracúvania osobných údajov

  • účelom spracúvania osobných údajov je vystavenie daňového dokladu – faktúry v zmysle § 74 zákona č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty

  • účelom spracúvania osobných údajov sú predzmluvné vzťahy

  • účelom spracúvania osobných údajov je spracovanie podkladov k uzavretiu zmluvy

  • účelom spracúvania osobných údajov je potvrdenie objednávky a to telefonicky alebo prostredníctvom elektronickej pošty

  • účelom spracúvania osobných údajov je zasielanie ponúk, noviniek a akcií na prevádzkovateľa, ak o túto službu zákazník prejaví záujem

 

III. Zoznam spracúvaných osobných údajov

  • prevádzkovateľ spracúva Vaše kontaktné údaje, fakturačné údaje, údaje na doručenie

  • kontaktnými údajmi sú telefónne číslo (na účely potvrdenia objednávky, odoslania cenovej ponuky, komunikácie so zákazníkom, doručenia tovaru alebo služby), e-mailová adresa (na účely zaslania potvrdenia objednávky a komunikáciu so zákazníkom)

  • fakturačným údajmi sú meno a priezvisko, adresa trvalého bydliska

  • údaje na doručenie sú meno a priezvisko príjemcu, adresa doručenia

 

IV. Poskytnutie osobných údajov

  • prevádzkovateľ získava len tie osobné údaje zákazníkov, ktoré sú potrebné na splnenie záväzkov, ktoré od neho zákazník objednávkou očakáva. V prípade neposkytnutia týchto osobných údajov nie je možné spracovať prijatú objednávku od zákazníka. Na základe tejto skutočnosti je zákazník povinný poskytnúť všetky potrebné údaje pri realizovaní objednávky

  • prevádzkovateľ získava osobné údaje od zákazníkov v rozsahu potrebnom na splnenie povinností vyplývajúcich zo zmluvy uzatvorenej medzi prevádzkovateľom a zákazníkom v súlade s § 10 ods. 3 písm. b) zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov bez súhlasu dotknutej osoby

  • zákazník poskytuje osobné údaje prevádzkovateľovi dobrovoľne za účelom splnenia jeho povinností vyplývajúcich zo zmluvy a ďalšej komunikácie s ním

V. Zverejnenie údajov

  • prevádzkovateľ získané osobné údaje nezverejňuje

VI. Zasielanie ponúk, noviniek a akcií

  • zákazník čestne prehlasuje, že objednávkou tovaru dáva bezvýhradný súhlas v zmysle ust. § 11 ods. 1 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov, aby prevádzkovateľ spracúval po dobu 24 mesiacov mailovú adresu zákazníka na účely zasielania cenových ponúk, noviniek a akcií o ktoré zákazník požiadal prostredníctvom internetovej stránky www.e-celebrate.sk . Ak si zákazník už tovar alebo službu vybral a zrealizoval objednávku a viac si neželá dostávať žiadané emaily s našimi akciami a ponukami, stačí ak nás o tejto skutočnosti informuje e-mailom

VII. Podmienky spracúvania

  • prevádzkovateľ prijal primerané technické, organizačné a personálne opatrenia zodpovedajúce spôsobu spracúvania osobných údajov, pričom zobral do úvahy najmä použiteľné technické prostriedky, dôvernosť a dôležitosť spracúvaných osobných údajov, ako aj rozsah možných rizík, ktoré sú spôsobilé narušiť bezpečnosť alebo funkčnosť jeho informačných systémov

  • prevádzkovateľ sa zaväzuje, že bude s osobnými údajmi dotknutej osoby zaobchádzať a nakladať v súlade s platnými právnymi predpismi SR

  • prevádzkovateľ po splnení účelu spracúvania zabezpečí bezodkladne likvidáciu osobných údajov dotknutej osoby v súlade s ust. § 17 ods. 1 zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov

VIII. Práva a povinnosti dotknutej osoby

  • zákazník prevádzkovateľa ako dotknutá osoba v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len "dotknutá osoba"), je povinný uviesť úplné a pravdivé údaje

  • dotknutá osoba si môže uplatniť svoje práva vyplývajúce zo zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov e-mailom, písomne alebo osobne na adrese sídla prevádzkovateľa

  • dotknutá osoba disponuje právami podľa § 28 až § 30 zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov a to najmä právom na základe písomnej žiadosti od prevádzkovateľa vyžadovať

a) potvrdenie, či sú alebo nie sú osobné údaje o nej spracúvané
b) vo všeobecne zrozumiteľnej forme informácie o spracúvaní osobných údajov v informačnom systéme v rozsahu podľa § 15 ods. 1 písm. a) až e) druhý až šiesty bod

c) vo všeobecne zrozumiteľnej forme presné informácie o zdroji, z ktorého získal jej osobné údaje na spracúvanie
d) vo všeobecne zrozumiteľnej forme zoznam jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania
e) opravu alebo likvidáciu svojich nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania
f) likvidáciu jej osobných údajov, ktorých účel spracúvania sa skončil; ak sú predmetom spracúvania úradné doklady obsahujúce osobné údaje, môže požiadať o ich vrátenie
g) likvidáciu jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, ak došlo k porušeniu zákona
h) blokovanie jej osobných údajov z dôvodu odvolania súhlasu pred uplynutím času jeho platnosti, ak prevádzkovateľ spracúva osobné údaje na základe súhlasu dotknutej osoby

  • všetky oprávnené požiadavky dotknutej osoby prevádzkovateľ splní a dotknutá osoba bude o tejto skutočnosti informovaná do 30 dní od ich prijatia

 



Všetky práva vyhradené - www.e-celebrate.sk
Tvorba web stránok od GRANDIOSOFT
Desktop verzia




© Copyright Celebrate 2008-2013 | Platforma RSO | Ochrana osobných údajov | Tvorba e-shopov

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií
SÚHLASÍM