logo
Nákupný košík

Balóny čísla
Menu
+
+


Odporúčané produkty
Servítky Mimoni
servítky 33x33cm, 20ks
Cena s DPH: 3,20 €

Party taniere Frozen 23 cm
Papierové party taniere s motívom Frozen Priemer: 23 cm
Cena s DPH: 3,00 €

Korunka Bride to be
Korunka Bride to be so závojom
Cena s DPH: 8,50 €

Balón č.10, 10ks
Latexový balón 11" s potlačou, mix farieb.
Cena s DPH: 5,00 €

Helium Standard na 30 balónov
Party hélium na domácie použitie. Obsah 0,25m3 héliového plynu.  Postačuje ...
Cena s DPH: 37,00 €

Nálepky na topánky 16
Vtipné nálepky pre ženích a nevestu, 2 kusy v balení.
Cena s DPH: 0,99 €

Menovky 43, zlatý ornament, 25ks ...
25 kusov v balení
Cena s DPH: 3,30 €

Servítky 05 cyklámen
Cena za 1ks, odber minimálne 20ks. Airland 60g 40x40 cm. Moderná náhrada textilných ...
Cena s DPH: 0,29 €

postovne zdarma nad 70€
 

Ochrana osobných údajov

Informačná povinnosť pri poskytnutí osobných údajov
 

Spoločnosť Celebrate, spol. s r. o., sídlo: Lávková 6760/21, Hrnčiarovce nad Parnou 919 35, IČO: 44 227 507, kontaktné údaje: email celebrate@centrum.sk, telefónne číslo 0911316399 (ďalej tiež ako „prevádzkovateľ“) informuje dotknutú osobu o splnení informačných povinností podľa čl. 13 Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27.apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej len „Nariadenie“) a § 19 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov(ďalej tiež ako „zákon o OOÚ“) zdelením nižšie uvedených informácií.

Dotknutá osoba je v zmysle § 19 ods. 2 písm. e) zákona o OOÚ povinná poskytnúť osobné údaje na nižšie uvedený účel, v opačnom prípade nie je možné uzavrieť zmluvu, o ktorú dotknutá osoba prejavila záujem.

1.    Identifikačné údaje a kontaktné údaje prevádzkovateľa:

Prevádzkovateľ:
Obchodné meno:    Celebrate, spol. s r. o.
Sídlo:            Lávková 6760/21, Hrnčiarovce nad Parnou 919 35
IČO:            44 227 507
Právna forma:        Spoločnosť s ručením obmedzeným
Zapísaný:    Obchodný register SR vedený Okresným súdom v Trnava, oddiel Sro, vložka číslo: 24394/T
Zastúpený:        Ing. Daniela Mozoli - konateľ
Kontaktné údaje:    email celebrate@centrum.sk, telefónne číslo 0911316399


2.    Účel spracúvania osobných údajov, na ktorý sú osobné údaje určené, ako aj právny základ spracúvania osobných údajov:

Účel:    uzatvorenie zmluvy a predzmluvné vzťahy

Právny základ:
čl. 6 ods.1 písm. b) Nariadenia a § 13 ods. 1 písm. b) zákona o ochrane osobných údajov: spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na plnenie zmluvy, ktorej zmluvnou stranou je dotknutá osoba, alebo na vykonanie opatrenia pred uzatvorením zmluvy na základe žiadosti dotknutej osoby,
čl. 6 ods.1 písm. c) Nariadenia a § 13 ods. 1 písm. c) zákona o ochrane osobných údajov: spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné podľa osobitného predpisu – prevádzkovateľ je v zmysle osobitných predpisov povinný poskytnúť osobné údaje dotknutej osoby štátnym inštitúciám

Prevádzkovateľ týmto oznamuje zákazníkovi ako dotknutej osobe, že bude v procese uzatvorenia zmluvy spracúvať osobné údaje bez súhlasu dotknutej osoby, keďže spracúvanie osobných údajov bude vykonávané prevádzkovateľom v rámci predzmluvných vzťahov a spracúvanie osobných údajov je nevyhnutné na uzatvorenie zmluvy a prevádzkovateľ je taktiež v zmysle osobitných predpisov povinný poskytnúť osobné údaje dotknutej osoby štátnym inštitúciám.

Predávajúci vyhlasuje, že osobné údaje bude spracúvať v súlade s dobrými mravmi a bude konať spôsobom, ktorý neodporuje zákonu o OOÚ a Nariadeniu.

3.    Identifikáciu príjemcu alebo kategóriu príjemcu, ak existuje

Príjemcovia resp. kategórie príjemcov, ktorí spracúvajú osobné údaje sú:

Poštový prepravca:

Obchodné meno:    Slovenská pošta, a. s
Sídlo:            Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica
IČO:            36 631 124
Právna forma:        akciová spoločnosť
Zapísaný:    Obchodný register Okresného súdu Banská Bystrica, Oddiel Sa,vložka č. 803/S  

Štátne inštitúcie za účelom plnenia povinností prevádzkovateľa:

daňový úrad, orgán štátnej správy a verejnej moci na výkon kontroly a dozoru (napr. slovenská obchodná inšpekcia, úrad na ochranu osobných údajov), exekútor, súd, orgán činný v trestnom konaní atď.

4.    Doba uchovávania osobných údajov

Doba uchovávania osobných údajov: doba určitá – doba určená zákonmi na uplatňovanie práv a povinností vyplývajúcich z uzavretej zmluvy (napr. podľa § 599 ods. 1 Občianskeho zákonníka si môže kupujúci uplatniť práva zo zodpovednosti za vady na súde v lehote do 24 mesiacov od prevzatia tovaru – uchovávanie osobných údajov je teda potrebné pre identifikáciu zmluvnej strany);dlhšie spracúvanie osobných údajov je možné len výlučne na účel archivácie, na vedecký účel, na účel historického výskumu alebo na štatistický účel na základe osobitného predpisu.

5.    Práva dotknutej osoby

Dotknutá osoba má právo:

    požadovať od prevádzkovateľa prístup k osobným údajom týkajúcich sa dotknutej osoby,
    na opravu osobných údajov,
    na vymazanie osobných údajov alebo obmedzenie spracúvania osobných údajov,
    namietať spracúvanie osobných údajov, ako aj o práve na prenosnosť osobných údajov,
    podať návrh na začatie konania podľa § 100 zákona o OOÚ.

Dotknutá osoba môže požadovať výkon vyššie uvedených práv kedykoľvek, a to prostredníctvom emailu celebrate@centrum.sk, telefónne číslo 0911316399, alebo písomne na poštovú adresu Lávková 6760/21, Hrnčiarovce nad Parnou 919 35. Prevádzkovateľ vybaví žiadosť dotknutej osoby v súvislosti s vyššie uvedenými právami v zákonných lehotách.  

 



Všetky práva vyhradené - www.e-celebrate.sk
Tvorba web stránok od GRANDIOSOFT
Desktop verzia




© Copyright Celebrate 2008-2013 | Platforma RSO | Ochrana osobných údajov | Tvorba e-shopov

Súbory cookie používame, aby sme zabezpečili čo najlepšie prezeranie našich webových stránok. Ďalšie informácie nájdete na stránke ako používame súbory cookies
SÚHLASÍM    Odmietam